Je t'amie och 61 Alexis

Je t'amie är ett röttlack med guld glitter i från H&M. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande. Torkar fort och håller bra. Ett lack som passar extra bra till julen. Har haft lacket på naglarna några dagar när bilden togs.
 
61 Alexis är ett rödrosa lack med glitter i samma färg från Gina Tricot. Det behövs 2 lager för att få det jämt och hyfsat täckande och torkar fört och håller bra.
 

Barely Blue Bell

Ett ljust blågröngrått lack från Sally Hansen (complete salon manicure). Det behövs 2 lager för att få det täckande och jämt och det torkar snabbt. Håller väldigt bra. Är de lack som hållt bäst hittils av de olika märken som jag testat hittills. Lacket passar bra på våren och sommaren. Detta lack på minner om Wet'n Wilds - I need a Refresh -Mint till färgen.

Meet me at sunset

Ett rödoranget lack från Essie. Det behövs 2 lager för att få det jämt men lacket är för skirt för att det ska gå att få täckande. Torkar hyfsat fort och håller okej.
Färgen är rätt lik Coral Rose by H&M och passar bra på hösten.
Hade för väntat mig bätter kvalite av detta märke med tanke på vad en flaska kostar så är det inte värt pengarna då är det mer värt att köpa H&Ms billiga lack eftersom de håller lika bra.

Fashionista

 

Är ett lila skimmer lack från H&M och det behövs 2 lager för att få en jämn och täckande yta. Håller bra.


Dust & dimonds

 

Ett lerbrunt lack från H&M och det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande. Håller bra och är ett lack som passar bra på hösten.


Lindalicious

 

Ett oranget lack med skimmer från H&M. det behövs 2-3 lager för att få det täckande och håller ok. Lacket passar bra på hösten och sommaren.


Fem pack mini lack

 

 

Glitter Purple är ett glitter lack med små lila glitter och holostring glitter, Orange är ett skimmer lack, Yellow är ett varmt gult lack, Glitter green ett lack med gröna glitter, Turquose som på minner om I need a refresh- mint till färgen. Lackerna kommer från H&M. Glitter lackerna gör sig bäst som överlacker. De övriga tre färgerna så behöver man minst 2-3 lager för att få det jämt. Håller ok. Lackerna passar bra på sommaren.


Eggplant Frost

 

Ett rödlila nagellack med blåskimmer från Wet n Wild Wild Shine collection. Med tre lager så får man en härlig färg som beroende på vinkel och ljus antingen ser blålila ut eller rödlila och håller bra. Torkar hyfsat fort.


Kaleidoscop

 

Är ett transparant lack med multireflex glitter i olika storlekar från Wet’n Wilds Wild Shine collection. Lacket kommer till sin rätt över ett annat lack och torkar hyfsat fort och håller bra.


Good looking

 
Ett ljusbrunt lack med ett gyllene skimmer från H&M. Detta lack är en varmare färgen än Nerd och det behövs 2-3 lager för att få det täckande och jämt. Det torkar hyfsat fort och håller ok.

Fabulous nails honey

 

Är ett rödbrunt lack med skimmer från H&M. För ovanlighetens skull så klarar man sig med ett lager och det gör att lacket torkar hyfsat snabbt och håller bra. Ett lack som passar bra på hösten.


Pink macaroon

 

Ett pastell rosa lack från H&M. det behövs 3-4 lager för att få det jämt och täckande. Lacket håller okej. Ett snyggt lack som passar bra på våren och sommaren.


Shanghai Nights

Ett grönt lack med blålila skimmer från H&M. det behövs 2-3 lager beroende på hur täckande man vill ha det. Torkar hyfsat fort och håller bra. Men är minder kul att få bort eftersom det lämnar efter sig blått skimmer på fingrarna. En färg som passar på hösten.


Blazed

Ett rosaoranget lack från Wet'n Wild Shine. det behövs 2 lager för att få det täckande. Lacket är blankt när det torkar och tar lite tid på sig att torka, men det kan kansken bero på att min flaska är över 2 år gamal. Håller ok och passar bra på våren och sommaren.

Midnight Passion

Ett snyggt mörkrött nagelack från H&M. det behövs 3 lager för att få det jämt och tackande. Håller bra och ett lack som passar bra på hösten.


Purple Mist

Ett ljus lila lack med skimmer från H&M och det behövs två lager för att få det täckande. Lacket håller ok och passar bra på våren och sommaren.


Norwegian Sky

Ett snyggt pastelligt blågrönt lack med ett blå violett skimmer ifrån H&M. Men för att få lacket jämt och täckande så behövs det tre lager och det håller ok. Men det är lite jobbigt att få bort på grund av skimret som har den tendens till att hamna på fingret.

Ett lack som passar bra på våren och sommaren.

 

Blackmail

Ett svart lack med flerfärgat glitter i från Wet'n Wild Megalast. Det behövs 3 lager för att få det täckande och jämt och det tar lite tid att torka och håller ok.

Newlyweds

Är ett vitt pärlemo lack med ett gyllen skimmer från H&M. Detta är ett väldigt skirt lack som det behövs några lager av men det går inte att få täckande. Ändå så är det ett väldigt snyggt lack som håller helt ok.


Nerd

 

Är ett ljust beigt lack från H&M son är rätt tunt så det behövs tre lager för att få det jämt och täckande. Detta är ett lack som nästan inte ser ut som om man inte har något lack. Det håller bra. Lacket passar vilken årstid som helst.


Stay Golden

 

Ett klart lack med guld och silver glitter i olika storlekar från H&M. Det är som sagt va ett glitter lack som gör sig bäst över ett annat lack. Hur många lager man målar beror på hur mycket glitter man vill ha på nageln eller vilken effekt man är ute efter. Det torkar hyfsat fort och håller bra. Detta är ett lack som jag tycker passar bäst på hösten eller vintern.


Wanna Pepperoni

 

Är ett olivgrönt lack från H&M och det behövs 2 lager för att få det täckande och torkar rätt fort. Har nästan samma färg som en inlagd feferoni och passa bra på hösten. Lacket håller bra.


Dance with me

 

Ett halvmatt cerisrosa lack med små silver glitter från H&M. Lacket är lite tjockare i konsistensen och man behöver 1-2 lager för att få det täckande. Är lätt att applicera och torkar hyfsat fort och håller okej. Härlig färg som passar bra på hösten och vintern.


Jo is in the house

 

Ett multireflex och silver glitter i ett klart lack från H&M. Gör sig bäst över ett annat lack och glitterna är små och många.


RSS 2.0