02

Ett matt rödlila lack från Glam of Sweden. Det behövs 2-3 lager för att få det hyfsat täckande. Torkar hyfsat fort. De matta lackerna är de som håller sämst av alla lacker och det verkar inte spela någon roll vilket av de märken jag testa så håller alla lika dåligt. En riktigt snygg färg som passar bra på hösten.

 
 
 

35

Ett ljust lila skimmer lack från Glam of Sweden. Det behövs 2-3 lager för att få det hyfsat täckande och jämt. Ett lack som passar på våren. Lacket hittade jag hos M&M för ett bra tag sedan.

 
 

840 Violet Profond

Ett mörk lila skimmer lack från Maybelline. Det behövs 2 lager för att få det jämt. Lacket hittade jag hos Ö&B för rätt länge sedan.

 
 

Mint Glow

Ett ljust grönt cream lack från H&M. Det behövs minst 5 lager för att få det hyfsat jämt och täckande. Lacket köptes för ett bar tag sedan så jag vet inte om det fortfarande finns att köpa.

 
 

S’more fun

Ett ljust gröngult cream lack från China glaze. Det brhövs 2-3 lager för att få de jämt. Färgen skulle nog vara knalligare om man hade den över ett vitt lack. Lacket hittade jag för ett bra tag sedan på en Sale hylla hos H&M. Jag tittar alltid på Sale hyllan när jag går in på H&M och brukar ofta komma där ifrån med minst ett lack. Denna färg passar bra både på våren och sommaren.

 
 

RSS 2.0