Hehe 28 (kopia)

Denna platta kommer från Harry Potter kollektionen och representerar elevhemmet Ravenclaw. Den här plattan funkar riktigt bra att stämpla med och nu vet jag att det finns en del skillnader från originalet så som örnen på kopian ser lite konstig ut. Som det Harry Potter fan jag är och dessutom en Ravenclaw så var jag bara tvungen att välja den här plattan. Jag gillar mönstret på den här plattan.
 
 

 


Tiffany Case

Ett ljusblått glitter liquid sand lack från O.P.I. Det behövs 2 lager för att det ska bli täckande.

 
 

Np 50

Ett klar blått metallic skimmer lack från Nordic Cap of sweden. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande. Ser nästan lysande ut i flaskan vilket inte riktigt syns på fotot. Köptes på M&M

 
 

Kiss me – or elf!

Ett mörkt rosa skimmer lack från O.P.I. Det behövs 3-4 lager för att få det någorlunda jämt och täckande.

 
 
 

Hehe 027 (kopia)

Även denna platta är från Harry Potter kollektionen och representerar elevhemmet Slytherin. Den här plattan funkar riktigt bra att stämpla med. Jag var lite orolig att plattan var skadad eftersom det var en liten skada på skyddsplasten som fick det att se ut som plattan var skadad. Vilket den nu inte var den här gången. Lacket jag använt för att stämpla med är från ett franskt manikyr set från Sally Hansen.

 
 

RSS 2.0