278 Reflection teal

Ett matt glittrigt blågrönt metallic lack från Kleancolor. Det behövs två lager för att få det jämt och täckande. Lacket är snyggt men är ett av de sämsta lacker jag testat när det kommer till hållbarhet eftersom det börjar på att flagna nästan på en gång utan att man gör något.

 
 

03

Ett ljusgrönt creamlack åt det mintgröna hållet från Glam of sweden. Det behövs tre lager för att få det jämt och täckande. Lacket torkar hyfsat fort och håller rätt bra. Lacket hittade jag hos MM. Tydligen så lyckades jag köpa två flaskor av samma färg men den ena flaskan ser ut som en dödskalle.

 
 
 

Raspberry red

Ett mörkt rosa cream lack från H&M. Lacket är rätt tunt och det behövs 2-3 lager för att få det jämt. Detta lack ingick i ett tre pack med Pink glitter och Bright Pink och det finns nog inte att köpa längre eftersom det var rätt länge sedan de köptes.

 Är mer rosa än rött i verkligheten.
 

Pink Glitter

Ett transparantlack med ljust rosa glitter från H&M. Som många glitter lacker så passar detta bäst som överlack. Detta lack ingick i ett tre pack med Raspberry Red och Bright Pink och det finns nog inte att köpa längre eftersom det var rätt länge sedan de köptes.

 

 
 

Bright Pink

Bright Pink

Ett rosa cream lack från H&M. Det behövs 3 lager för att få det jämt och hyfsat täckande. Detta lack ingick i ett tre pack med Raspberry Red och Pink Glitter och det finns nog inte att köpa längre eftersom det var rätt länge sedan de köptes.

 
 

 


3D Glitter

Ett transparant lack med gelé liknande konsistens med transparanta multireflex flingor från H&M. Som många glitter lacker så passar detta bäst som överlack. Det är lite svårt att få glittret jämt på nageln eftersom det gärna stannar kvar på penseln. Detta finns nog inte att få tag på längre eftersom det var väldigt länge sedan det köptes.

 
 

RSS 2.0