Ethereal summer

Ett korall färgat textur lack från Kicks. Det behövs 2 lager för att få det jämt. Det var ett tag sedan de köptes på Kicks så jag vet inte om det fortfarande finns att få tag på.

 
 

EA010 Mermaid Curves

Ett blått transparant glitter lack från Wet n Wilds Fergie collection. Detta lack gör sig bäst som överlack. Lacket hittade jag hos min lokala ICA butik.

 

 
 

Rödlila

Ett rödlila halvmatt lack från S.T.Y.L.E. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande och lacket torkar rätt fort. Tyvärr så vet jag inte vart man kan få tag på det eftersom det var rätt länge sedan de köptes.

 
 

10

Ett matt neon oranget lack från Glam of Sweden. Lacket är rätt tjockt och inte de lättaste att använda. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och hyfsat täckande. Lacket torkar hyfsat fort och håller rätt bra. Lacket hittade jag hos MM.

 
 

14

Ett transparant lack med vita, röda och cerisrosa string glitter från Glam of sweden. Lacket passar bäst som överlack som många glitterlacker gör. Lacket hittade jag hos MM.

 
 

90 Venus

Ett transparant lack med blå glitter från La Femme. Detta lack hittade jag antingen hos Coop Forum eller ICA.

 
 

134 Ultra Rasberry

Ett knalligt rosa lack med skimmer från La Femme . Det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande. Har för mig att jag hittade de hos Coop Forum men de kan lika gärna ha varit på ICA.

 
 

Stämpel plator Salon express set

Stämpelsetet innehåller 1skrapa, 1 dubbel sidig stämplare, 1 platt hållare och fem motivplattor.
Stämplaren är värdelös eftersom dynorna är för hårda och överför endast en liten del av mönstret eftersom dynan inte formar sig efter nageln när man rullar den över nageln.
Skrapan fungerar helt ok och den är helt i plast tillskillnad från andra skrapor som har skrap delen i metall.
Mönster plattorna har bra djup på mönstrena vilket gör att alla delaljer plockas upp.
Med en annan stämplare så funkar det riktig bra. Man behöver egentligen inget stämpellack utan det funkar med vanliga lacker också. Detta set går att hitta hos 24.se
 
 
 

RSS 2.0