Nail art och dekor

 

Nail art är inte min starka sida och jag har aldrig riktigt blivit vän med mina dotting tools, smala penslar och allt vad det heter.

Att limma fast små plast stenar, paljetter och nitar på naglarna är inget för mig eftersom de är ivägen och fastnar i mitt hår.

 

Marmorering med nagellack är ett annat sätt att dekorera naglarna på och det är rätt söligt men kan bli rätt så snyggt om man lyckas och även här finns det en hel del youtube videos på hur man gör och vad man behöver.

 

Däremot så funkar det bättre för mig att använda stickers, nail foils och striping tape som dekoration och schabloner och glitter.

Och så har vi nagelstämpling som inte är svårt när man lärt sig tekniken. Nu är inte jag någon expert utan det här är mina egna erfarenheter och det jag lärt mig från bland annat videos på youtube.

 

Det finns nog en hel del andra tekniker och metoder att dekorera sina naglar på som jag inte har nämnt eller provat eller inte är bekant med.Nail


09

 

Ett rosa cream lack från Glam of Sweden Det behövs 2 lager för att få det jämt. Lacket har en rätt tjock konsistens och är hyfsat snabb torkande.

 
 

Beach bunny

 

Ett rosa oranget cream lack från H&M. Det behövs 1-2 lager för att få det jämt och täckande. Detta lack kom i ett set med två andra lacker och hittade på H&Ms Sale hyllan för ett tag sedan.

 
 

NP07

 

Ett oranget lack från Nordic Cap of Sweden. Det behövs 3 lager för att få det hyfsat täckande. Köpt på M&

 
 
 
 

176

 

Ett neon grönt halvmatt lack från Glam of Sweden. Det behövs 3 lager för att få det jämt och hyfsat täckande.

 
 

RSS 2.0