460 Couture Orange

Ett organget cream lack från Maybelline. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande.
Lacket hittade jag hos Ö&B för rätt länge sedan.
 
 
 
 
 

21

 

Ett rosa metallic glitter lack från Glam of  Sweden. Det behövs två lager för att få det jämt och hyfsat täckande och lacket har för delen att torka hyfsat fort. Lacket hittade jag hos MM.

 

 
 
 

Vivid Viola

 

Ett cerist glitter lack från H&M. Det behövs 3-4 lager för att få det jämt och hyfsat täckande. Det var ett tag sedan det köptes så jag vet inte om det fortfarande går att hitta hos H&M.

 
 
 

19

 

Ett glitter lack med vita glitter i olika former och storlekar i ett transparant lack från Glam of Sweden. Detta lack passar bäst över ett annat lack. Lacket hittade jag hos M&M.

 
 
 

33 Iris

 

Ett mörkgrått shimmerlack från La Femme. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande. Detta lack hittade jag antingen hos Coop Forum eller ICA.

 
 

Serenity now

 

Ett blått cream lack från H&M. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande. Köptes för ett tag sedan på H&M, så jag vet inte om det fortfarande går att få tag på.

 
 
 

Free your mind

 

Ett glitter lack med pastell färgade blå, gröna, aprikosa, rosa och vita glitter i olika storlekar i ett transparant lack från H&M.

 
 
 

RSS 2.0