24

Ett matt svart lack från Glam of Sweden. Det behövs 2-3 tunna lager för att få det jämt och täckande. Lacket är rätt tjockt och om man har ett för tjockt lager så har det en tendens att spricka och krympa när de torkar. Lite som krackelerande överlack. Detta har jag bara upplevt med de svarta lacket.

 
 

15

Ett turkost skimmer lack från PUSH swedn cosmetic. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande. Lacket torkar hyfsat fort. Lacket hittade jag hos M&M för ett bra tag sedan och har inte sett det där sist jag var dit så jag vet inte vart man kan få tag på de.

 
 

09

Ett glitter lack med ljusrosa och vita glitter i olika former och storlekar från Glam of Sweden. Lacket passar bäst som överlack. Lacket hittade jag hos MM.

 
 

Matt överlack

 

Det första matta överlacket är från H&M och det har jag haft några år och inte använt så mycket eftersom jag inte riktigt tycker att de ger ett riktigt matt resultat utan det är fortfarande blankt men ändå lite mattare än innan.

Det andra matta överlacket är från Wet n Wild och det hittade jag rätt nyligen hos min lokala ICA butik. Detta lack ger ett matt resultat som var bättre än vad jag hade förväntat mig med tanke på att det är ett budget lack. Det här överlacket skulle jag rekommendera om man inte vill lägga pengar på dyrare alternativ.

 
 

130 Ultra Orange

Ett oranget skimmer lack från La Femme. Det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande.

 
 

RSS 2.0