233 Silver touch

Ett lack med en knottrig textur som har både lavendel färgade glitter och silverglitter från Maybelline color show crystallize kollektion. Jag hittade detta lack hos H&M för ett tag sedan.
 
 
 
 

The girls are out

Ett ceris rosa lack med silverskimmer i från Essis. Har för mig att detta lack är från förra årets vår eller sommar kollektion så de kan vara svårt att få tag på de. Detta lack är ännu ett rea fynd från H&M.
 
 
 

92 Ocean

Ett glitter lack med små blå och gröna glitter och stora blå, silver och svarta glitter från La Femme Beauty Lacket kommer från Coop Forum.
 
 
 

135 Sparkilng aqua

Ett glitter lack med blå, gröna, silver och stora multifreflexglitter från Ginatricot.
 
 
 
 

130 Shimmer mint

Ett ljust mintgrönt lack med guldskimmer i från Ginatricot som införskaffades för några veckor sedan så chansen är stor att den fortfarande går att hitta.
Är lite mer grönt i verkligheten
 
 

Ljus blå

Ett ljus blått mattlack från S.T.Y.L.E som hittades på Coop forum för 10 sek tror att det var ett tillfälligt parti de hade fått hem för några veckor sedan. Det behövs 3-4 lager för att få det jämt och täckande men vad kan man vänta sig ut av ett så pass billigt lack, men det torkar hyfsat fort och håller rätt bra.
 
 

Stop Sign

Ett orange lack åt de korall färgade hållet från H&M. Jag tyckte att det såg mycket knalligare ut när jag köpt de fär någon månad sedan.
 

76 It's Pink

Ett neon rosa lack från W7 som följer med i ett set med glitter och setet heter Pinklicious och jag hittade de hos Rusta för några veckor sedan och jag har för mig att de kostade runt 30 sek för dyrt var de inte.
 
Har överlack över de rosa glittret
 
 

Did I tell you?

Ett glitter lack med blåa glitter i olika storlekar i ett klart lack från H&M
 
 

RSS 2.0