Sapphire of the ocean

Ett blått glitterlack från H&M. Som många glitterlacker så gör detta sig bäst som ett överlack och detta lack köptes i början av sommaren.

 
 

Svart

Ett svart lack från S.T.Y.L.E. Lacket är rätt tjockt i konsistensen och det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande och har en lite halv matt finish.

 
 

I don´t give a rotterdam! & On a silver platter

Ett ljusgrått lack med guldskimmer från O.P.I. Lacket hittade jag hos Rusta för ett tag sedan. On a silver platter är ett lack med små guld glitter och blåmulti reflexglitter från Essie och är ett strukturlack från H&M.

 
 

111 Wild Violet

Ett mörkt rödlila lack från La Femme. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande och lacket upplevs halv matt eftersom det inte är riktigt blankt och inte riktigt matt. En färg som passar bra till hösten. Detta lack hittade jag i min lokala ICA butik.

 
 

Black pearls

Ett Caviar manikur set från Ciaté. I setet ingår en svart nagelacks flaska PP032 unrestricted glam, en flaska med svarta, gröna och mörkblå caviar pärlor, en tratt och uppsamlingsbricka. Som andra liknande set så sitter inte pärlorna fast så bra på naglarna utan lossar rätt fort även fast man följer beskrivningen på förpackningen.

Detta set hittade jag på Rusta för ett tag sedan.

 

 
 

131 Ultra tangerin

Ett ljust morots oranget lack med ett silverskimmer från La Femme. Lacket är väldigt tunt så det behövs 3-4 lager för att få det jämt. Detta ska vara ett neon lack och för att få en hyfsad neon effekt på lacket så har man de över ett vitt lack. Men det är ändå ett snyggt lack som passar både på våren och sommaren.
 
 
 

Car paint purple & Pick and Mix

Car paint purple är ett mörkt blålila lack från H&M och det var ett tag sedan de köptes.

Ett Magic bead set från W7. Detta set kommer med en flaska med silver, magenta och mörk lila micropärlor, en flaska base coat, en tratt och uppsammlings bricka. Set hittade jag på Ö&B för ett tag sedan.

 
 

234 Green Depth

Ett struktur lack med svart bas och blå och gröna glitter från Maybelline. Det behövs 2 lager för att få det täckande. Detta lack är en exakt kopia av IsaDoras Suger Nail 112 Emerald Crush. Lacket köptes i början av sommaren hos H&M.

 
Halva nageln är målad med Emerald crush och den andra med green depth
 
 
 
 

182 Turquiose Dust

Ett ljust grönt skimmerlack med multireflexglitter och gröna glitter från GinaTricot. Lacket är väldigt skirt och går inte att få täckande. Köptes i början av sommaren.

 
 

Paradise Peacock

 Ett klart lack med gröna och holografiska glitter från H&M. Som de flesta glitter lacker så passar de bäst över ett annat lack. Det var ett tag sedan jag köpte de så jag vet inte om de fortfarande finns i butiken.
 

RSS 2.0