Stardust

 

Ett glitter lack med stora och små rosa glitter och små multireflexglitter i ett transparant lack från H&M. Detta lack är nästan identiskt med GinaTricots lack Pink Party. Det såg inte jag fören långt senare.

 
 

25 & 40 midnight glitz

 

Ett ljusrosa cream lack från Glam of Sweden. Det behövs 3 lager för att få det jämt och hyfsat täckande. Lacket hittade jag hos M&M.

 
 

Ett glitter lack med svarta, guld och multireflexglitter i olika storlekar i ett transparant lack från Sally Hansen. Detta lack passar bäst över ett annat lack. Lacket hittade jag hos Rusta.

 

Alluring Amethyst

 

Ett mörkt rödlila skimmer lack från H&M. Det behövs 3 lager för att få det jämt och täckande. Detta lack hittade jag i sale låda så det finns nog inte längre att få tag på.
 
 

105 lilac cream

Ett ljust rödlila cream lack från La Femme. Det behövs två lager för att få det täckande. Lacket köpte jag antingen på ICA eller Coop Forum.

 
 

Cream Blue

 

Ett blågrönt jelly lack från H&M. Det behövs 3-4 lager för att få det jämt. Jag gillar det fina mönstret på korken till flaskan. Detta lacket kom i ett set om två och det var rätt länge sedan de köptes på H&M.

 
 

Glitter Blue

 

Ett transparant lack med blå glitter från H&M. Det behövs 2 lager för att få tillräckligt med glitter på nageln. Jag gillar det fina mönstret på korken till flaskan. Detta lacket kom i ett set om två och det var rätt länge sedan de köptes på H&M.

 
 

02

 

Ett transparant lack med blå, vita och multireflex sträng glitter från Glam of  Sweden. Som de flesta glitter lacker så passar de bäst som överlack. Lacket hittade jag hos MM.

 
 

Midnight mystery

 

Ett mörkt blågrått cream lack från H&M. Det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande. Detta lack hittade jag i sale låda så det finns nog inte längre att få tag på.

 
 

RSS 2.0