Nagellacksborttagning

Dip-in removers

Jag har vid det här laget testat fyra olika och alla fyra funkar bra så länge man inte försöker ta bort glitterlack i dem eftersom man förstör svamparna med glittret. Burken från Depend har en bra storlek och höjd så man kan använda hela svampen. De andra två ser identiska ut och är lite väl höga så att det är svårt att använda hela svampen. Skillnaden på dessa två är att den från H&M luktar bättre än den från Ö&B som är den billigaste av dem. Sedan har jag även test Glam of Sweden’s dip nail polish remover som är mindre än de övriga och billigast av dem. Men den fungerar och det går lätt att använda hela svampen och är favoriten utav de jag testat och även denna liksom de övriga är utan aceton.

 

 Vanlig nagellacksborttagning

Här finns det en hel massa att välja på både med aceton och utan och i olika prisklasser.

Man får helt enkelt prova sig fram tills man hittar en man gillar.

En av mina favoriter är en från Sally Hansen, Fast & Gentle polish remover. Den innehåller aceton men det luktar inte aceton om den utan det luktar lite hudkräm istället och trevlig att använda fast den är inte den billigaste.

Gunry Nagellacksborttagning med aceton är en som nästan alltid finns hemma hos mig för den är billig och funkar.

Sedan  har jag en från H&M som är utan aceton som funkar helt okej men det är ingen remover jag kommer att köpa igen för den har en väldigt otrevlig doft enligt mig.

Sedan har vi Gripens Aceton som funkar som nödlösning och var det som jag använde som barn för att för att ta bort nagellack.

 

Pads

Jag har än så länge bara testa en från Gunry som är utan aceton och den funkar bäst på lacker utan glitter. Det är som en olja på padden och man får gnugga en liten stund men det funkar och är rätt praktiskt att ha med sig i väskan eller om man är ute och reser. Det har en lite fruktig doft.


20105 Picnic

Ett ljust gulgrönt lack från technic. Det behövs minst 5 lager för att få det jämt och för att färgen ska synas efter son den är väldigt tunn och svag. Detta lack hittade hos Coop Forum för ett bra tag sedan.

 
 

 


128 Ultra Yellow

Ett neon gult lack med skimmer från La Femme. Det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande. Detta lack hittade jag antingen hos Coop Forum eller ICA.

 
 

Crocadilly

Ett mörkgrönt magnetiskt lack från Essie. Magneten till lacket sitter på en fyrkantig kork som går lätt att ta bort vilket underlättar användningen. Lacket hittade jag hos Rusta för ett tag sedan.

 
 

Pink Quartz

 

Ett guld lack med rosa underton från Revelon. Det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande. De rosa syns i vissa vinklar och ljus.

 

 
 

Earthquake silver

Ett krackelerande sliver lack med silver glitter från w7. Detta är ett effekt lack som används över ett annat lack och man får bäst effekt om man målar två lager. Detta lack vet jag inte vart man kan få tag på.

 

 
 
 

 

 


RSS 2.0