Kvällsljus

Kvällsljus är något av det finaste som finns och brukar ge en mjukhet till bilderna eller lite smått magisk känsla i foton. Men även väldigt härliga färger.
 
 
Detta fotot är taget ca. 22.30
 

Veckans frisyr: Stacked braids

Hur man gör går att hitta på Cute Girls Hairstyles

Nagellacksborttagning

Dip-in Nagellacks remover från Depend.

Jag är inne på min andra burk eftersom jag var nöjd med den första men gjorde misstaget att doppa ner ett finger med glitter nagellack och sedan började det lossna bitar från svampen i burken. Den andra burken måste ha varit ett måndags exemplar för det lossnade små svamp bitar redan första gången jag använde den och då med ett nagellack utan glitter. Trots att det står att den är supersnabb på burken så går det lika fort att använda en vanlig nagellacksborttagning.

Trots detta så är det en väldigt praktisk sak om man inte har bomull hemma och måste ta bort nagellack från naglarna och jag skulle rekommendera folk att testa den och bilda sin egen uppfattning.


9.0.2.1 Orange

Det oranga nagellacket är 9.0.2.1 Orange från Wet n Wild Fastdry och är ett väldigt skirt lack med små guldglitter. Jag har målat 3 lager och även om lacket är väldigt skirt så gillar jag de och det torkar rätt fort.
Mönstret är gjort med en nagelstämpel + mönsterplatta lacket som änvänds till mönstret är Sheerly Opal från Sally Hansen.  Mönsterplattan heter m70 och är en kopia av Konad mönsterplatta med samma namn.

Förra veckans Instagram bilder


Veckans frisyr: Fiskbensfläta

En normal fiskbensfläta hur man gör går att hitta på youtube

Veckans naglar

En design som jag gjort några gånger tidigare och är relativt enkel att göra. Till denna är det använt fyra olika färger. HMs Pink Macaron, HMs Newliwedds, Kisses Hotpink nailstriper och SallyHansen Opak white

Förra veckans Instagram bilder


senaste tidens instagram


Juni


RSS 2.0