654 Superpower blue

Ett blågrönt lack från Maybelline och detta lacket är inköpt på H&M men det finns säkert att få tag på fler ställen.
Bilden gör det inte rättvisa eftersom det är mer grönt i de än vad som syns
 

89 Space queen

Ett multireflex silver glitter i ett transparant lack från Gina Tricot. Som många glitter lacker så passar detta bäst som överlack. Nu var det rätt länge sedan jag köpte detta lack så jag vet inte om just denna för fortfarande finns att få tag på. Men jag vet att många märken har liknade lacker och H&M vet jag har haft men jag är osäker på om de forfarande har de och Wet'n Wild vet jag har ett i sitt standrard sortement.
 

Purple Posey

Ett rödlila lack från Sally Hansen. Man behöver inte enligt tillverkan ha varesig underlack eller överlack till detta lack men jag har av vana alltid underlack ändå men överlack kan man klara sig utan med detta lack. Lacket är inköpt på Rusta och är rätt billigt men är enligt mig nästan bättre kvallite än på än dyra lacker.
 
 

Liknande färg

Några lacker som är väldigt lika varandra till färgen som jag har i min samling är China glaze For Audrey, wet'n wild I Need a Refresh-Mint, Sally Hansen Barely Blue Bell och Essie where's my chauffeur?
 
 

Mermaid

Ett glitter lack med blått och grönt glitter från H&M. Går fortfarande att hitta i butiken.
 
 
 

Capri Breeze

Ett blågrönt skimmer lack från H&M. Detta lack är så tunt att det passar bäst över ett annat lack i en blå eller grön nyans. Finns fortfarande att få tag på hos H&M.
 
 Över Life Aquatic
 
 

Life Aquatic

Ett grönblått lack från H&M. Det behövs två lager för att få det jämt och täckande och finns fortfarande att hitta hos H&M.
 
 
 

Look Sharp

Ett rödlila glitter med mulit glitter i en rosa transparant lack från H&M. Detta lack vet jag att det fortfarande finns på H&M.
 
 
 
 

Wintersky

Är ett silver lack med rosa och gröna skiftningar från H&M. Jag tror inte att lacket finns att få tag på och det är synd att skiftningarna inte dyker upp på nageln eller på fotot.
 
 
 
 

Mint 2 be

Ett pastel grönt lack med ett skimmer från H&M.
 
 
 

158 Pink Party

Ett ljust rosa glitter lack med små holografiska glitter från GinaTricot.
 
 
 
 
 

N38

Ett ljust orange lack från les lolita by Cosmod. Det behövs 2 lager för att få det täckande. Även detta från Fyndiq.
Är ljusare i verkligheten och inte neon färgat
 
 
 

Ljung (lila)

Ett rosalila lack från Moss. Det är tunt och behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande. Detta är beställt från Fyndiq och finns fortfarande att beställa.
 
 
 

RSS 2.0