Frosted rose

 

Ett guld färgat glitter lack med en antydan av rosa från H&M. Det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande. Lacket kom i ett set om 3 lacker och det här setet hittade jag på H&Ms sales hylla.

 
 

Stämpel och skrapa

 

Här finns det en hel del olika att välja på och det flesta verkar ha sina egna men när det kommer till skrapor så får man se upp för en del av dem har skrap delen i metal som kan skada stämpelplattan. Så de helt i plast är att föredra. När det gäller stämplar får man prova sig fram så man hittar en som passar en och fungerar.

 
 

Att mönstret inte fastnar på stämpeln kan bero på att själva dynan är blank och det rättar man till genom att ta ren aceton på en bomullstuss och massera stämpeldynan med den en stund och prova igen. Jag har bara stött på en stämpel som inte fungerar och det är den från salon express kitet, som är på tok för hård. Den stämpel som jag började med är en liten rosa som jag tycker funka riktigt bra för mig som har korta naglar

Man ska annars aldrig rengöra stämpeldynan med aceton utan för att få bort nagellack rester från dynan så använder man en klädrulle eller vanlig tejp.

Jag använder själv ett gammalt klubbkort i plast som skrapa och för mig så fungerar det utmärkt.


03

Ett oranget lack från Push. Det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat jämt och täckande. Köpt på M&M

 
 

More than a glimmer

 
Ett matt transparant rosa lack med glitter från O.P.I. Det här lacket får man med mycket glitter på penseln så det här kan man antingen använda över ett annat lack eller som ett vanligt lack och då kan man behöva 2-3 lager. Lacket är köpt på Rusta.
 
 

RSS 2.0