Hauk

Lite blider från promenaden med min pappa och Hauk.
 
 

Dagen håruppsättning

Dagen håruppsättning

Solen i ögonen. Så ser den i alla fall ut framifrån.
 
Det är två vanliga flätor som är lindade runt huvudet och fästa med tre små mini klämmor.
 
bakifrån och man kan skymta de rosa slingorna i flätorna.

Måndag

Och så var det måndag igen och jag sitter och väntar på att klockan ska bli 10 och resten av min grupp ska dyka upp så att vi kan göra klart storyboarden till vår novellfilm, se om vi lyckas hitta några skådespelare till den men i fredags så hade vi faktiskt hunnit få en del svar från några som verkade intresserad att vara med.
 
Just nu verkar de hålla på ställa iordning för något i Ljusgården på universitet och SR är där ner och intervjuar någon just nu.

Ändringar

Jag börjar ha lite väl mång bloggar så nu tänker jag slå ihop denna blogg med min hårblogg och min vanliga blogg. Vilket betyder att jag halverar antalet bloggar jag skriver i till två. Denna blogg blir kvar och kommer för hopningsvis att uppdateras mer regelbundet och den andra bloggen är till för Ateljé Glasknuten. Hårbloggen kan hittas här: http://ladydragonsheart.blogspot.se/  och denna blogg är nu kopplad till min instragram.

Nostalgi

Mitt bidrag till kursens fotobok. Temat vi valde var nostalgi. En av anledningarna till att jag valde bibloteket är att det finns så många barndoms minnen därifrån.
Stationshuset i Vännäs där barndomens resor till kusinerna i Norge alltid började eller för att hälsa på faster i Stockholm

RSS 2.0