Romance

Ett rosalila skimmerlack från Laval. Lacket är väldigt tunt och det behövs ett antal lager för att få det hyfsat täckande.

 
 

Thanks a windmillion

Ett ljust grågrönt lack från OPI. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt. Ännu ett lack från Rusta.

 
 

149 Sea bug

Ett mörkgrönt shimmerlack från GinaTricot. Det var ett bra tag sedan de köptes så jag vet inte om de fortfarande finns i butiken.
 
 
 
 

okänt grönt lack

Ett grönt lack från LaFemme. Lacket har tydligen fått fel ettiket eftersom det inte är 01 clear. Det är en snygg grön färg. Lacket är köpt på Coop Forum och var de ända lacket i just den färgen och jag har inte sett den på något annat ställe.
 
 
 

60 First class

Ett lack med guld glitter från W7. Lacket kommer i ett Nail Bling kit tillsammans med två burkar med glitter och kitet heter Golden Blaze. Detta hittade jag på Rusta och det fanns även två andra färger Silver och Rosa.
 
 
 

Diva of Geneva

Ett mörkrött lack med guldshimmer från OPI. Det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande. Detta lack hittade jag på Rusta för ett par veckor sedan så vem vet det kanske fortfarande finns kvar.
 
 
 
 

192 Shimmer Night

Ett mörkblått skimmer lack från GinaTricot. Detta lack är inte likt andra mörkblåa lack jag har och jag gilla riktigt mörkblå lacker som detta. Det behövs 2-3 lager för att få det jämt och täckande.
 
 
 

Glitter Rosa

Ett rosa metallik lack från S.T.Y.L.E. Lacket är rätt tjocked i konsistensen så man kan komma undan med bara ett lager. Det är en riktig snygg rosa färg.
 
 
 

Midnight Blue

Ett mörk blått skimmer mini lack från H&M. Det var några månader sedan jag köpte de.
 
 
 

Purple panic

Ett knalligt ceris rosa lack med en matt frostig finish från China Glaze. Detta lack hittade jag hos H&M. Färgen passar riktigt bra på sommaren.
 
 
 
 

236 Nearl Black

Ett mörkgrått struktur lack med inslag av rosa, gult, gröna och blå glitter från Maybelline Color Show. Lacket får en sandpappersliknaden yta när de torkat.Lacket hittade jag hos H&M men jag har sett de på andra ställen också.
 
 

Pedal faster Suzi!

Är ett pastel rosa lack med ett silverskimmer i från O.P.I. Det behövs 2-3 lager för att få det täckande men det är lätt arbetat och torkar fort. Detta lack är från Holland collection spring 2012 och jag hittade de för några veckor sedan hos Rusta till ett väldigt bra pris 49 kr så jag kunde inte låta bli.
Här har jag lekt med en 2way nail art pen
 
 
 

Nr 351

Ett härligt blågrönt lack med lite glitter i från Depend. Lacket är rätt tunt och det behövs ett antal lager för att få det hyfsat täckande. Lacket köptes för ett bra tag sedan och det är lite dyrt med tanke på att de är ett mini lack på 5ml och kostade 25kr om jag inte minns fel.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0