Sparkling Amethyst

Ett transparant lack med lila glitter från H&M. Lacket passar bäst som överlack som många glitterlacker gör. Detta lack köptes för rätt länge sedan så det finns nog inte att få tag på hos H&M.

 
 
 

Orange guld

Ett pastelligt oranget lack med guld skimmer från La Femme. Lacket är rätt tunt och det behövs 3-4 lager för att få det hyfsat täckande. Tyvärr vet jag inte vad lacket heter eftersom den har fel etiket på sig och jag har inte kunnat ta reda på de. Detta lack hittade jag antingen hos Coop Forum eller ICA.

 
 
 

23

Ett ljust lavendel färgat texturlack med silver glitter från Glam of sweden. Det behövs 2-3 lager för att få det täckande. Lacket hittade jag hos MM till ett väldigt bra pris.

 
 

321 Cherry & Cream

Ett ceris rosa lack från Kleancolor. Detta lack ska tydligen dofta körsbär vilket det inte gör utan jag tycker att det inte luktar någonting förutom nagellack och kanske papper av någon andledning. Lacket är väldigt tunt och det behövs en 3-4 lager för att få det jämt.

 

 
 
 

Belugaria

Är ett svart textur lack med micropärlor och multireflexhexagon glitter ifrån Essie. Det behövs två lager för att få det täckand. Det är lätt applicerat men glittrerna syns dålig och försvinner nästan i lacket.

 
 

Perfect pink

Är enligt mig inte ett rosa lack utan det är rött från technic. Det behövs 3-4 lager för att få det jämt och det torkar rätt fort. Detta lack hittade jag hos Coop Forum för ett tag sedan.

 
 

RSS 2.0