Stämpelplattor

 

Nagelstämpling har funnits ett tag och det finns en uppsjö av olika mönsterplattor av olika märken. Men det finns även många kopior som oftast har sämre kvallite än originalet och de flesta ut av de plattor som jag har är nog kopior, som de plattorna från hehe Harry Potter serie som jag har. Det som gör att jag vet att det inte är originalet från hehe är att det inte kom i bruna pappersförpackningar, inte har hehe logon på baksidan av plattan och priset och att det finns en liten skillnad i mönstren på plattorna. Den riktiga plattan är faktiskt billigare om man beställer den från hehes hemsida än vad kopian är konstigt nog eftersom kopiorna i många fall brukar vara billigare. Men det är ändå hyfsad kvallite på kopian i det här fallet. Jag har en platta som är en Konad kopia som är väldigt ojämt graverad och går inte att använda så kvalliten på kopiorna kan vara väldigt olika så det får man se upp med.

Men det är inte alltid lätt att veta om plattan är en kopia eller ej eftersom det finns de som sätter sitt namn på en platta som är en kopia av någon annans platta. Men det är upp till var och en om man vill köpa en kopia eller ej.

Att man tycker en platta fungerar dåligt kan bero på några saker; fel sorts stämpel, stämpeln är inte preparerad, plattan har för djupt mönster eller för grunt mönster eller sättet man stämplar på och sviktande underlag under plattan.


NP 15

 

Ett neon rosa lack från Nordic Cap of Sweden. Det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande. Köpt på M&M

 
 

NP36

 

Ett mörkblått lack med glitter från Nordic Cap of Sweden. Det behövs 2 lager för att få det hyfsat täckande.  Köpt på M&M.

 
 

NP 08

 

Ett grönblått lack från Nordic Cap of Sweden. Detta lack är samma färg som nr 04 från Push. Det behövs 3 lager för att få det jämt och täckande. Nageln på ringfingret är målat med 04.

Köpt på M&M

 
 

RSS 2.0