Nr 254

 

Ett glitter lack med stora rosa och guld glitter och små rosa och blå glitter i ett skarpt rosa transparant lack från Paris Memories. Lacket gör sig bäst över ett annat lack och torkar hyfsat fort.


Party of five glitters

 

Är ett klart lack med stora silver glitter, mellanstora gröna, rosa och blå glitter och små röda och gröna glitter från Wet n’ Wild. Det behövs två lager för att få hyfsat jämt med glitter på nageln och det torkar rätt fort och gör sig bäst över ett annat lack och håller bra.

Används på bilden över lacket Want a lemon


Oktober

 

Peachy Girl

Ett rosaoranget lack från H&M och som med många av lackerna från detta märke så behövs det tre lager för att få det jämt och täckande och det håller bra. Är en väldigt snygg färg som passar lika bra på våren som sommaren .


Want a lemon

 

Ett pastell gult nagellack från H&M med den nya korken och penseln. Det är ett väldigt tunt lack som man behöver minst 4 lager för att få det täckande och jämt. Håller bra.


Lovely Turquoise

Ett turkost lack med skimmer och är ett äldre Hello Kitty lack från H&M. Lacket är rätt tunt och lätt applicerat men det behövs minst tre lager för att få det någorlunda täckande. Tar lite tid på sig att torka och håller hyfsat.


RSS 2.0