Fuchsia rama

Ett mörkt rosa lack från Calvin Klein. Lacket är så tunt att det inte går att få täckande och är svårt att få jämt. Även detta lack kommer i från Fyndiq så jag vet inte vart det finns att få tag på.
 
 

Talon

Ett mörkblått lack från Twilight Beauty Nox Nailpolish. Lacket är beställt från fyndiq så jag vet inte vart de kan gå att få tag på. Det behövs två lager för att få det jämt och täckande. Det torkar hyfsat fort och håller helt okej.
 
Tydligen så ska det vara Cullen familjevapen på flaskan
 

61 Rain forest

Rain forest är ett grönt lack från Ginatricot. Det behövs två lager för att få det jämt och täckande. En trevlig grön färg som jag inte vet om den fortfarande finns att köpa hos Gina Tricot eftersom det var ett bra tag sedan jag köpte de.
 
 
 

Green Bluish

Green Bluish är ett glitter lack från H&M. Som namnet antyder så har lacket både blå och gröna glitter i olika storlekar men mesta delar gröna glitter med lite guld och silver glitter i. Lacket passar bäst över ett annat lack eftersom det har en transparant bas.
 
 
 

Where's my chauffeur?

Är ett ljust blågrågrönt lack från Essie. Det behövs 3-4 lager för att få det jämt och täckande eftersom lacket är så tunt. Färgen är väldigt lik I need a Refresh-Mint från Wet'n Wild. Inte direkt en favorit färg lacket ser av grönar ut på foton än vad det är i verkligheten.
 
 
 

187 Crushed pink

Crushed pink är ett transparant rosa lack med irideserande flake i från GinaTricot. Lacket kommer till sin rätt som överlack och hur många lager man tar beroende på hur mycket flaks man vill ha på nageln. Jag har bara målat ett lager. Lacket finns att köpa hos GinaTricot. Det är ett väldigt läckert lack.
 
 
 

Bashful & Natural Pink

Både Bashful och Natural Pink är ljust rosa mini lacker som väldigt lika varandra i färgen och är så pass tunna att de inte går att få täckande och det behövs 3-4 lager för att det ska bli jämt. Bashful är från ColorClub och Natural Pink är från H&M.
 
Inne med blixt
 
 
 

Pink

Pink är ett glitterlack med rosa glitter och multiglitter i klart lack från H&M. Snyggt som ett överlack och man behöver 1-2 lager beroende på hur mycket glitter man vill ha. Detta lack finns inte att köpa längre och detta köptes någon gång före jul.
I solljus
 
 
 
Med blixt
 

Take a chance

Take a chance är ett mörkt rödlila lack från H&M. Det behövs två lager för att få det täckande och jämt. En härlig färg som passar utmärkt på hösten. Jag tror att denna färg fortfarande går att få tag på.
I soljus. Är inte ojämt i färgen i verkligheten.
 
 
Inne med blixt
 
 

Run Baby Run & Khaki Madness

Run baby run är ett guldigt gult lack från H&M. Det behövs 2 lager för att få det jämt och hyfsat täckande skulle nog bli täckande med tre lager. Nu tror jag att detta lack kan vara svårt att få tag på eftersom inte längre finns i deras sortement och jag skulle tro att samma gäller Khaki Madness.
 
Khaki Madness är ett olivgrönt lack med guldskimmer även detta från H&M. Det behövs 3 lager för att få det täckande men jag har bara använt två.
 
Ute i solljus
 
 
 
Inne med blixt

Sew Psyched

Ett grågrönt lack med ett sliverskimmer i från Essie. Silverskimmret i lacket är väldigt diskret när det är på nageln och syns nästan inte. Det syns mer i flaskan. Det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande och torkar hyfsat fort. Jag köpte detta lack för att jag hittade det för 50 kr på H&M annars så tycker jag att Essie är för dyrt eftersom de har ungefär samma kvallite som H&Ms egna lacker.
Det guld färgade är naglefolie.
En rätt fin färg som passar på hösten.
 
Jag använder nu ett nytt över och underlack som är ett av de bästa som jag testa hittills och det är ett från Sally Hansen som heter Continuous treatment Base & Top Coat. Ett kombinerat över- och underlack i ett och de finns på Rusta.
 

RSS 2.0