Corrupted neon manicure set - Foam party

Ett set med ett full stort nagellack, en flask glitter och ett mini uv top coat från ciaté. Detta är de blåa setet där lacket heter PP155 - boom box och är inte neon blått utan det är glittret som är neon och överlacket som ska få de att lysa i uv ljus eller svart ljus vilket inte jag har testat. Jag hittade detta set för några veckor sedan på Rusta för 69 kr vilket är ett väldigt bra pris med tanke på att de på andra ställen tar över 200kr för samma set.
 
 
 
 
 
 

835 Metal me teal! Bleu métal

Ett blågrått metalic lack från Maybelline. Köpt på Ö&B för ett bra tag sedan.
 
 
 

249

Ett gulaktigt glimmer lack från Black Onyi Detta lack är rätt tunt och det behövs ett antal lager för att få det jämt. Detta lack är från Fyndiq.
 
 
 
 

Amp'd up

Ett neon rödorganget lack från ColorClub som jag inte upplever som matt och det behövs tre - fyra lager för att få det jämt och täckande.
 
 
 
 

155 Hearts

Ett glitter lack med stora hjärtan och små glitter från Ginatricot. Detta lack är lite av en besvikelse eftersom det är väldigt fint i flaskan men man får fiska runt i flaskan med penseln för att överhuvudtaget få några hjärtglitter på penseln för att lacket är för tunnt för att bära de stora glittrena.
 
 
 
 

1007 Turned up turquoise

En klart färg som mer åt de gröna hållet än blåa från China glaze. Det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande. Det torkar fort och håller helt ok. Detta lacket har en matt finish som jag inte viste att lacket hade när jag köpte de, men det är en väldigt härlig färg ändå. Jag hittade de på H&M för ett tag sedan och blev glatt överaskad att de börjat sälja China glaze.

Mer grönt i verkligheten
Med överlack
 
 

 


139 Purple Mint

Ett ljust syrenlila lack från Ginatricot som det behövs 2 lager för att få det jämt och täckande. Lacket är köpt för ett tag sedan så jag vet inte om det fortfarande finns att köpa.
 
 
 
 

Nr 14

Ett neon lila lack från GN Nail Polish i en dödskalle formad flaska. Lacket är rätt tjocked och torkar fort och det behövs 2 lager för att få det hyfsat jämt och som de flesta neon lacker så är de matt. Lacket är från Fyndiq.se och det var ett bra tag sedan de köptes så de finns inte länge kvar.
 
Mycket mer rödlila i verkligheten
 
 

Cinnamon

Ett brunt lack från H&M. En riktigt trevlig brun färg som det var ett tag sedan de införskaffades och finns nog inte längre att köpa.
 
 
 

185 Shim. Turqoise

Ett mörkt turquoiset skimmer lack från Ginatricot. Det behövs två lager för att få det jämt och täckande. Lacket är lätt att jobba med och torkar snabbt. Nu var det ett tag sedan jag köpt de så jag vet inte om de fortfarande finns att köpa.

 
 
 

Magnetiskt nagellack del 3

Sista om gången med magnetiska nagellack och denna gång är alla lacker från IsaDora. Jag gillar dessa lacker och jag ångrar att jag aldrig köpte de blåa lacket när de fanns.
 
 
 

Magnetiskt nagellack del 2

De fyra sista lacken jag har detta märke CH nail. Magneten från IsaDora användes även denna gång dessa köptes i en 9 pack från 24.se för mer än ett år sedan.
 
 
 
 

184 Fairy floss

Ett lack med pastel glitter i orange, gul, grönt och blått från Ginatricot. Lacket gör sig bäst som överlack. Det var ett tag sedan de köptes men det kan hända att de fortfarande finns att få tag på .
 
Över neon lila lack
 
 

182 Ruby Pumps

Ett rött lack med röda glitter från China glaze. Ett riktigt snyggt lack som skulle passa riktigt bra på julafton.
 
 
 
 

Black/White glitter

Ett transparant lack med svarta och vita glitter från H&M och passar bäst som ett överlack och det köptes för ett tag sedan så jag vet inte om det går att hitta.
 
 
 
 

Mörkröd

Ett mörkrött metallic lack i en söt hjärtformad flaska med en roskork Denna hittade jag på fyndig.se och det kan hända att den fortfarande finns att få tag på.
 
 
 
 
 
 

Tomat röd

Ett tomat rött mattlack från S.T.Y.L.E och detta köptes samtidigt som de ljus blåa lacket av samma märke.
 
 
 

RSS 2.0